OVER ONS

Wie zijn wij?

Robin Stopel, oprichter en directeur van Stopel bouwprojecten.

Stopel Bouwprojecten is een jong en dynamisch bouwbedrijf, met een persoonlijke aanpak van zaken.

Het bedrijf is in 2011 opgericht door Robin Stopel, die vanuit jarenlange ervaring zijn kennis en passie voor het vak in een zelfstandig bedrijf wilde gaan voortzetten.

Inmiddels bestaat Stopel Bouwprojecten uit een klein team met enthousiaste gediplomeerde vakmensen, die weten waar ze het over hebben en pragmatisch denken in heldere oplossingen en mogelijkheden. Zij denken met u mee, helpen u met keuzes maken en voeren hun vak op ambachtelijke wijze uit.

JONG EN DYNAMISCH TEAM

Bij ons staat het persoonlijk contact  met u, onze klant, in een hoog vaandel. Samen met u zullen wij bespreken wat uw wensen zijn en zullen we bekijken wat de beste, voordeligste en mooiste mogelijkheden zijn. We kunnen de bouw of verbouwing van het begin tot einde begeleiden; van het bouwkundige tekenwerk, de aanvraag van de vergunning voor de nieuwbouw of verbouwing en de verbouwing of nieuwbouw zelf.

Door jarenlange ervaring hebben we inmiddels veel kennis en deskundigheid gekregen. En mede door de korte lijnen en gemoedelijke onderlinge sfeer zal dit bijdrage om elke wens werkelijkheid te laten worden.

Uw project wordt van begin tot eind door ons geleid, van bouwkundig tekenwerk en het aanvragen van uw vergunning tot verbouw of nieuwbouw.
Door de korte lijnen, veel inspiratie, vakkennis en gemoedelijke sfeer kunnen wij in overleg met u elke wens tot werkelijkheid brengen.

Hebt u interesse?

Ons kantoor en machinale werkplaats is te vinden op onderstaand adres:

Stopel Bouwprojecten
Langelermaatweg 197-5
7553 JH Hengelo
Tel: (+31) 074-851 25 61
Email: info@stopelbouwprojecten.nl